CS:GO

Ve finále BLAST Premier Fall Final se představí Heroic a FaZe

Ve finále BLAST Premier Fall Final se představí Heroic a FaZe
27. 11. 2022
  |  

O vítězství na BLAST Premier Fall Final 2022 a finanční bonus 200 000$ dnes od 17:30 zabojují FaZe Clan a Heroic. Který z týmů si odnese titul na jednom z posledních turnajů letošního roku?

Sobotní semifinálové duely určily dnešní finálové účastníky. V prvním semifinále si Heroic poradili s Liquid 2:1 a zaslouženě postoupili. FaZe se naopak velmi nadřeli s Ninjas in Pyjamas, když v jeden moment prohrávali dokonce 0:1 a 7:14. Nakonec se jim však zápas podařilo otočit a doplnit tak dánskou sestavu v dnešním finále.

Účastníci dnešního zápasu se proti sobě na tomto turnaji již postavili. V Upper final skupiny A se radovali z vítězství 2:0 hráči FaZe (16:14 ancient, 16:5 inferno). I díky tomu jsou hráči americké organizace v dnešním zápase považováni za mírného favorita s kurzem 1,75

Výhra v Kodaňské Royal Areně by pro Heroic znamenala po vítězství na Pinnacle Cup Championship teprve druhý titul v letošním roce. FaZe jsou na tom o poznání lépe, jelikož se jim podařilo vyhrát IEM jak v Katovicích, tak v Kolíně nad Rýnem a zároveň triumfovat na ESL Pro League Season 15 a PGL Majoru v Antverpách.

Finále začíná v 17:30 a budete ho moci sledovat jak na oficiálním twitch kanále BLAST Premier, tak zároveň s českým komentářem na PLAYzoneCZ

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @BLASTPremier

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.