CS:GO

Ve druhém kole swissu Pinnacle Cup IV se střetnou Zero za GamerLegion se SINNERS

Ve druhém kole swissu Pinnacle Cup IV se střetnou Zero za GamerLegion se SINNERS
1. 5. 2022
  |  

Od 13:00 startuje zajímavý zápas pro tým SINNERS a slovenského hráče Zera, hrajícího za GamerLegion. Společně se totiž oba týmy střetnou v rámci 2. kola swiss formátem hraného turnaje Pinnacle Cup IV.

GamerLegion odstartovali swiss Pinnacle Cup IV vítězstvím nad americkým týmem Bad News Bears v poměru 2:0. Český tým SINNERS se na úvodní vítězství v turnaji o poznání více nadřel. Wisla Krakow tuzemské jedničce vzdorovala tři dlouhé mapy, nakonec však padla 1:2.

Domácí celek SINNERS se snaží restartovat nastavení a vrátit se zpět k práci po těsné porážce s Bad News Eagles, která znamenala konec nadějí s postupem na PGL Major Antwerp 2022.

Profil SINNERS v Sazka eLEAGUE

Naposledy se oba týmy střetnuli na turnaji Pinnacle Cup III, kde se GamerLegion radovali za stavu 2:0 po dvou těsných mapách 16:13, 16:13. Od té doby se však mezinárodnímu celku příliš nedaří, což by mohla být voda na mlýn pro SINNERS.

Speciální zápas to bude tradičně pro slovenského hráče Patrika "Zero" Žúdela, jenž opět v barvách mezinárodního celku vyzve českou jedničku.

SINNERS vs. Gamer Legion

  • Pinnacle Cup IV, Swiss 1:0
  • Čas - 13:30
  • Stream - TBD

Zdroj úvodní fotografie: SINNERS Esports

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.