CS:GO

Vánoční nadílka v Evil Geniuses! Organizace potvrdila příchod coache z G2 do rozpadlé sestavy

Vánoční nadílka v Evil Geniuses! Organizace potvrdila příchod coache z G2 do rozpadlé sestavy
24. 12. 2021
  |  

Evil Geniuses před sebou mají nelehký úkol v podobě tvorby CS:GO sestavy pro rok 2022. Z původního line-upu v podstatě zůstalo pouze duo ⁠CeRq⁠ & Brehze⁠. Před několika minutami však organizace potvrdila příchod nového trenéra.

Pětatřicetiletý Damien "maLeK" Marcel byl součástí G2 Esports od roku 2018 a dopomohl úspěšné sestavě k boji o špičku světové scény. Velký vrchol přišel na závěrečném turnaji, kde francouzský trenér celek vedl. G2 Esports se povedlo na PGL Major 2021 dostat až do finále, kde sice tým padl s vítězem a dominantním celkem letošní sezony NAVI, přesto zanechal dobrý dojem.

Celkově se však maLeK zapsal do historie G2 Esports velmi pozitivním písmem. Řada zlatých a stříbrných cenných kovů, které si sestava odnesla, pomohla její cestě těsně pod vrchol ve světových žebříčcích CS:GO.

Nyní přechází Francouz do severoamerického prostředí (tým Evil Geniuses), které je ve světě CS:GO velmi specifické. Sám však má zkušenosti z minulosti, kdy vedl například ENVY.

Podle dostupných informací by do sestavy Evil Geniuses, kam se Francouz přidal, mělo mít namířeno duo Timothy "⁠autimatic⁠" Ta a Jake "⁠Stewie2K⁠" Yip. První jmenovaný by se měl vrátit ze světa Valorantu, druhý pak před několika dny opustil Team Liquid.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport