CS:GO

V4FSF: Ztráta obřího náskoku i škola Overpassu. eSuba padla s Gambit 0:2 a turnaji končí

V4FSF: Ztráta obřího náskoku i škola Overpassu. eSuba padla s Gambit 0:2 a turnaji končí
17. 11. 2021
  |  

Prohra s BIG poslala eSubu do rozhodujícího zápasu v boji o postup do čtvrtfinále. Soupeřem česko-slovenského týmu byl východoevropský celek Gambit, který v úvodní BO1 padl s Fiend.

Gambit vs. eSuba

Výsledek - 2:0
  • de_mirage 19:17 (4:11)
  • de_overpass  16:2 (13:2)
  • de_inferno

eSuba sice prohrála v úvodních kolech proti Gambit, nicméně následovala šňůra 8 kol, které padly do tábora česko-slovenského týmu. Další drobná zaváhání nic nezměnila na osudu, který přiřkl eSubě rovnou 11 bodů za první povolinu. Po dobrém začátku v druhém dějství se dokonce tým dostal už ke 14. bodu a vedl 14:4. Obrovský náskok se však začal kolo za kolem rozpadat. Gambit dokázali srovnat a i přes odpor a map point eSuby, zajistili prodloužení za stavu 15:15. V prodloužení už Gambit naplno ukázali své kvality a v sérii šli do vedení 1:0.

Druhá mapa byla absolutním opak té první, Gambit dominovali od začátku do posledního kola a eSuba neměla mnoho šancí na to se zápasem něco udělat. Gambit dovolili česko-slovenské sestavě v první půli (kdy eSuba hrála Overpass za CT stranu) pouhá 2 kola a po výměně stran už bezproblémů "trápení" ukončila. Po výsledku 0:2 eSuba končí první den hlavní části V4 Future Sports Festival.

Zdroj úvodní fotografie: Facebook / V4FSF 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.