CS:GO

V4FSF: SINNERS nedotáhli comeback na Infernu a po prohře z Movistar Riders v turnaji končí

V4FSF: SINNERS nedotáhli comeback na Infernu a po prohře z Movistar Riders v turnaji končí
17. 11. 2021
  |  

Poslední česko-slovenský tým, který se ve středu (opět) představil, byl SINNERS. Hráči okolo oskara se měli pokusit o zázrak v podobě vítězství nad Movistar Riders, pokud chtěli v turnaji pokračovat. V případě porážky by vypadli.

Všechno nebo nic. Karty před duelem SINNERS a Movistar Riders byly hozeny jednoznačně. Vítěz bere postup do play-off, poražený balí kufry.

SINNERS vs. Movistar Riders

Výsledek - 0:2
  • de_vertigo 3:16 (2:13)
  • de_inferno 14:16 (4:11)
  • de_mirage

SINNERS šli do série s jedním ze svých nejlepších picků mapy (Vertigo), už po pár kolech se zdálo všem jasné, že je něco špatně. Češi ztráceli za T-side všechno, co se dalo a jindy dominantní strana hříšníků neznamenala v mnoha případech pro španělský tým žádné problémy. SINNERS získali pouhá 2 kola a mnozí z fanoušků věřili už pouze v zázrak. Ten však ani po výměně nepřišel. Movistar Riders po 19 kolech za stavu 16:3 rozhodli o svém vítězství a vedení v sérii.

Začátek druhé mapy byl ve stejné režii Movistar Riders jako konec předchozí. Španělský tým se dostat do vedení už 5:0, když plně kontroloval vývoj zápasu. SINNERS sice dokázali korigovat, nikdy to nebylo více než dvěma roundy v řadě. Výsledkem tak bylo vedení Movistar Riders 11:4.

Ani začátek druhé půle Inferna nenapovídal, že bychom se měli ještě dočkat dramatu. SINNERS však rozjeli vítěznou sérii, kterou dvakrát podpořil oskar svým clutchem (3K). Vítězná kola a snaha o comeback se však zastavila těsně před pomyslným cílem a za stavu 15:14 se začali radovat hráči Movistar Riders, kteří soupeře v posledním kole vyčistili a vzítězili celkově 2:0.

Zdroj úvodní fotografie: Facebook / V4FSF 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.