CS:GO

V4FSF: SINNERS, eSuba i ENTERPRISE jsou v Budapešti. Jak tráví čas? Bazén, fitko i trénink!

V4FSF: SINNERS, eSuba i ENTERPRISE jsou v Budapešti. Jak tráví čas? Bazén, fitko i trénink!
13. 11. 2021
  |  

Během pátečního odpoledne dorazily česko-slovenské výpravy týmů do místa konání V4 Future Sports Festival 2021. Jak vypadal příjezd a co jsou další plány?

Start mezinárodního turnaje s dotací statisíců dolarů je na spadnutí. Jak vypadá program hráčů týmů eSuby, SINNERS nebo ENTERPRISE v Budapešti? Hráči si užívají zázemí, které jim je poskytnuto, než se v neděli vše rozjede na ostro.

eSuba cestovala několika způsoby od letadla přes Polsko, až po "slovenskou" část výpravy, které se do Budapešti vydala autem. Přesun měli za sebou i ENTERPRISE, kteří mj. mohli při cestě a na místě oslavit páteční narozeniny Davida "forsyy" Bílého. V neposlední řadě se do místa konání akce vydali také SINNERS, kteří využili první chvíle v Budapešti k ubytování a návštěvy pracc místnosti. Právě ty hráči ve využívají k tréninku týmovému i individuálnímu, ať již jde o boty nebo DM.

Během sobotního dne, kdy čeká hráče mj. oficiální program v podobě Media Day, využili zástupci česko-slovenské jedničky například k návštěvě fitcentra, kam se vydalo hvězdné duo SHOCK a NEOFRAG, společně pak všichni navštívili v dopoledních hodinách aquacentrum, které je součástí resortu.

eSuba, která má mediální a technické povinnosti už za sebou, například sobotní dopoledne využívá k tréninku a přípravě na úvodní zápas turnaje, který tradiční domácí organizace odehraje s polskými AGO.

Po mediálních povinnostech už vše bude směřovat k jedinému momentu, startu play-in stage, která začne v neděli dopoledne. O jejím průběhu i dalších momentech ze zákulisí akce budeme pravidelně informovat.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.