CS:GO

V4FSF Play-in: SINNERS porazili v eliminačním zápase AGO a drží šanci na postup

V4FSF Play-in: SINNERS porazili v eliminačním zápase AGO a drží šanci na postup
14. 11. 2021
  |  

Česká a polská jednička si hned v úvodním dni play-in stage V4 Future Sports Festival 2021 zahráli elimination match o udržení nadějí na postup ze skupiny.

V úvodních zápasech SINNERS padli s ONYX, AGO naopak nezvládli souboj s eSubou. Jejich vzájemný souboj, který je další odvetou za poslední zápas v ESEA Premier, měl určit první eliminovaný tým z V4FSF 2021 turnaje.

SINNERS vs. AGO

Výsledek - 2:0
  • de_ancient 16:11 (8:7)
  • de_inferno 16:7 (10:5)
  • de_vertigo

Na úvodní mapě, kterou si do zápasu zvolila polská strana, předvedli SINNERS velmi dobrý výkon, kterým korunovali už vítězství v první polovině za T-side (8:7). Díky úspěšnému startu druhé poloviny se český celek dokázal dostat do trháku. AGO sice dokázali snížit, ale map pointu SINNERS už nezabránili. Následně se opět polští hráči pokusili o comeback, který ale za stavu 15:11 zastavil ZEDKO clutchem a zneškodněním bomby.

Druhou mapu začali SINNERS fantasticky. Vedením 7:0 dali jasný signál, kdo chce kráčet za vítězstvím na mapě i sérii. AGO dokázali částečně odpovědět, stačilo to však na stav 10:5. Do druhé půle lépe vstoupili AGO, nicméně SINNERS zaregovali za stavu 10:7 a sérií dalších kol se dostali do vedení 15:7. AGO už nedokázali nic vymyslet a po porážce 7:16 a 0:2 jsou vyřazeni z turnaje.

Zdroj úvodní fotografie: Facebook / V4FSF

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.