CS:GO

V4FSF: Demolice v přímém přenosu! Entropiq přejeli SINNERS 16:2

V4FSF: Demolice v přímém přenosu! Entropiq přejeli SINNERS 16:2
17. 11. 2021
  |  

Dlouho očekávaná bitva dvou nesmiřitelných rivalů. Po zápasech v ESEA Premier a REPUBLEAGUE přišel další čas na souboj SINNERS a Entropiq. Vítěz duelu si zajistí play-off, poražený bude muset bojovat v LB.

Podobně jako eSuba, tak i SINNERS se na úvod V4FSF Main Stage utkali se svým soupeřem na mapě Mirage. SINNERS navíc měli Entropiq, kteří si užívají sérii 5 výher v řadě, co vracet za vyřazení z REPUBLEAGUE.

Entropiq vs. SINNERS

Výsledek - 1:0
  • de_mirage 16:2 (13:2)

Entropiq začali proti SINNERS dominantním výkonem, během kterého nedávali českému celku mnoho šancí na bodový zisk. Poděkovat za vedení až 6:0 mohli Entropiq děkovat zejména dobře hrajícímu NickelBackovi. SINNERS byli velmi blízko v 8. kole, ale Forester zvládl klíčovou 1v1 proti beastikovi a doručil další bod pro Entropiq. Také další kola končila ve spárech účastníka nedávného PGL Major Stockholm. SINNERS se poprvé dočkali až ve 12. kole, kdy získali 1. bod (1:11).

Radost však českým fanouškům nevydržela dlouho a v dalším kole se opět radovali hráči Entropiq. V dalším kole byli SINNERS opět blízko, ani tentokrát však beastik neuspěl v závěrečné 1v1. V poslední šanci v první polovině už přeci jen SINNERS mohli dát prostor vítězným emocím, beastik & oskar otočili situaci 2v4 a snížili na 2:13.

Po výměně stran se nic s vývojem nezměnilo a SINNERS neuhráli ani kolo. Velmi rychle tak byl konec. Entropiq se radují z vítězství 16:2 a jistotu postupu do play-off. Na SINNERS čeká horší z dvojice ENTERPRISE/Movistar Riders.

Zdroj úvodní fotografie: Facebook / V4FSF

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.