CS:GO

V4FSF: Další upset na světě! ENTERPRISE zaskočili Movistar Riders a mají jistotu play-off

V4FSF: Další upset na světě! ENTERPRISE zaskočili Movistar Riders a mají jistotu play-off
17. 11. 2021
  |  

Další česko-slovenský zástupce šel během odpoledne na věc. ENTERPRISE se utkali s Movistar Riders v BO1 opening zápase skupiny B.

Česko-slovenský souboj se španělským soupeřem odstartoval lehce po 14. hodině. Poslední tuzemský zástupce se měl pokusit o další z řady skvělých upsetů...

Movistar Riders vs. ENTERPRISE

Výsledek - 0:1
  • de_overpass 11:16 (4:11)

Úvodní 3 kola ENTERPRISE absolutně nevyšla a česko-slovenský celek počítal za CT stranu na Overpassu ztráty. Následně však naskočili Matys aspol. do zápasu v plné parádě a sérií 8 vyhraných kol otočili vývoj první půle. Movistar Riders odpověděli už pouze jedinkrát a závěrečná vítězná 3 kola s hezkou tečkou za úvodním dějstvím udělali hráči z Čech a Slovenska.

Start druhé půle vyšel však lépe španělskému soupeři, který 5 koly v řadě snížil a zdramatizoval vývoj zápasu. Movistar Riders se podařilo snížit už na rozdíl 2 kol (9:11). Následně však symbolická 3 kola zvládli ENTERPRISE, kteří se tak přiblížili vítězství. To na sebe nenechalo dlouho čekat a hotovo bylo po 27 kolech za stavu 16:11.

ENTERPRISE výhra posouvá do Winners Match proti Entropiq, kde se bude hrát o lepší slot v play-off (poražený začíná ve čtvrtfinále, vítěz v semifinále). Na Movistar Riders čekají SINNERS v decider zápase.

Zdroj úvodní fotografie: Facebook / V4FSF

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.