CS:GO

V Y-Games PRO Series 2023 následuje skupina "B". Dokáží Sampi nebo UNiTY urvat postup?

V Y-Games PRO Series 2023 následuje skupina "B". Dokáží Sampi nebo UNiTY urvat postup?
16. 4. 2023
  |  

Mezinárodní soutěž od slovenského pořadatele Y-Games PRO Series míří do druhé skupiny základní části. Opět v pondělí a ve středu zabojuje čtveřice týmů (Sampi, UNiTY, PGE Turow a sYnck) o přímý postup do play-off, respektive o šanci v Last Chance Stage.

Skupina "B" turnaje Y-Games PRO Series se rozběhne úvodními BO1 duely, ve kterých na sebe narazí týmy sYnck a UNiTY, respektive Sampi na PGE Turow. Po vzájemných duelech následuje pondělí Winners Match (BO3) a ve středu Elimination, respektive Decider Match.

Vyrovnaným se z hlediska kurzů zdá být zejména souboj mezi Sampi a PGE Turow. Česko-slovensko-polská bitva totiž má mírného favorita v soupeři domácího týmu, na PGE Turow je vypsán kurz 1,80:1, na Sampi pak 1,91:1. Vzhledem k formátu BO1 však může být osud velmi nevyzpytatelný.

Naopak se zdá být více než patrné, že právě Team UNiTY, který udělal oficiálně změny ve své sestavě během posledních týdnů, bude outsider celé skupiny i duelu se sYnck. Ovšem tím, že Team UNiTY neodehrál mnoho zápasů v posledních týdnech, není moc z čeho vycházet v rámci předzápasové analýzy, tudíž se může stát překvapení i na samotném serveru.

Zápasy skupiny "B" turnaje Y-Games PRO Series můžete sledovat od 17:00, respektive 18:15 na Twitch kanále yzonesk už v pondělí.

 


Zdroj úvodní fotografie: Y-Games

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.