CS:GO

V reakci na neúčast na Majoru končí ve fnatic Jackinho, dočasně zaskočí smooya

V reakci na neúčast na Majoru končí ve fnatic Jackinho, dočasně zaskočí smooya
9. 10. 2021
  |  

Další změny v legendární organizaci fnatic a její CS:GO sekci. Po vydání se směrem mezinárodní sestavy přichází další zásah. Jackinho jde na lavičku, přichází další Brit.

Neúspěšná cesta fnatic směrem k "domácímu" PGL Major Stockholm znamená další změny v sestavě tradičního celku. Dvaadvacetiletý Švéd Jack "⁠Jackinho⁠" Ström Mattsson se loučí se svými spoluhráči a oficiálně si ve fnatic CS:GO sedne na lavičku.

Doposud se v týmu nacházeli především hráči ze Švédska. Až před pár měsíci se management rozhodl jít mezinárodní cestou, ve které nyní bude podle všeho pokračovat.

Britské hráče Alex a mezii doplní Owen "⁠smooya⁠" Butterfield, kterého fanoušci zaznamenali prvotně před pár lety díky skvělé jízdě BIG, tehdejšího působiště AWP hráče, na turnaji ESL One Cologne. Poté se smooya podíval například do Movistar Riders, kde je oficiálně na lavičce. Také do fnatic přichází oficiálně "pouze" jako stand-in, jak uvádí portál HLTV.

Zda tento krok a změna na pozici AWP hráče upraví vnímání a roli fnatic v CS:GO světě na té nejvyšší scéně se dozvíme během dalších týdnů.

Zdroj úvodní fotografie: @ESL

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.