CS:GO

V Polsku startuje také ESL Impact. Dojde Slovenka Kat pro další triumf?

V Polsku startuje také ESL Impact. Dojde Slovenka Kat pro další triumf?
10. 2. 2023
  |  

Slovenská hráčka Katarína "Kat" Vašková se s týmem Nigma Galaxy připravuje na první zápas v rámci ESL Impact Katowice 2023, který aktuálně nejlepší ženský CS:GO tým čeká už dnes dopoledne. Dojde celek pro další triumf?

Tým Nigma Galaxy patří na poli ženského CS:GO k absolutní světové špičce, a svítí u toho také slovenská vlajka reprezentovaná hráčkou Kat. Důkazem budiž 4 loňské tituly z turnajů Prime League Female Season 1, ESL Impact League Season 1, ESL Impact Valencia 2022 a ESL Impact League Season 2. A tento víkend se tým může zapsat na mapu CS:GO dalším velkým úspěchem.

Od pátečního dopoledne startuje totiž v polských Katowicích také dámský turnaj s názvem ESL Impact Katowice 2023, ve kterém se celkově 8 sestav popere o prizepool dosahující $100,000. 

Nejprve se celky rozdělí na polovinu, aby vytvořily dvě čtyřčlenné skupiny, které se odehrají GSL formátem a následně dojde na play-off v single-elimination modu, z něhož vzejde vítěz turnaje. První skupina, ve které se nachází i tým Nigma Galaxy, obsahuje ještě celky HSG fe, B4 fe a Saints. Naopak skupina "B" pak poměrně zajímavější světová jména jako NAVI Jevelins, FURIA fe, CLG red, ale také například 9 Pandas Fearless.

 Přímé přenosy zápasů je možné sledovat na Twitch kanále esl_csgo_gg.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.