CS:GO

V European Pro League S8 startuje play-off. Sampi začínají s PGE Turow, DNE s Anonymo

V European Pro League S8 startuje play-off. Sampi začínají s PGE Turow, DNE s Anonymo
5. 6. 2023
  |  

Dynamo Eclot a Sampi se chystají na start vyřazovací části European Pro League Season 8, ve které se bude bojovat mezi 8 týmy o $20,000. S kým a kdy se česko-slovenské celky utkají v prvním kole play-off?

Sestava týmu Dynamo Eclot zvládla decider skupiny "A" proti týmu Cryptova v poměru 2:0 a zajistila si postup do vyřazovací části European Pro League Season 8 stejně jako CS:GO sekce Sampi, která porazila opět GTZ 2:0. Oba se tak mohou těšit na double-elimination vyřazovací boje.

Jako první půjdou do vyřazovací části hráči Sampi. Ty už dnes dopoledne (pondělí 5. června - 10:00) čekají polští hráči z týmu PGE Turow. Poláci v posledních dvou zápasech na HLTV, právě ve skupině "A" zdolali shodně v poměru 2:1 Cryptovu i Dynamo Eclot a Sampi tak mohou pomstít poražené česko-slovenské celky.

Sampi budou chtít navázat na 4 vítězství v řadě, které si v evropských turnajích připsali a případná 5. výhra je posunula dost možná nejen v rankingu HLTV, ale hlavně také dále ve zmíněném bracketu turnaje směrem k dalšímu vytouženému triumfu.

Vstříc mu vykročí v úterý také Dynamo Eclot, na které budou čekat také polští hráči, tentokrát však z týmu Anonymo. Aktuálně 83. tým vyzve DNE po dlouhé době, neboť poslední zápasy se vztahují ještě k sestavě, která reprezentovala v roce 2022 HONORIS. Forma DNE je na vzestupu a vítězství by se mělo zdát téměř jako povinnost.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.