CS:GO

V ESEA Advanced míří do play-off Entropiq Prague a Dynamo Eclot. Oba týmy se střetnou hned na úvod

V ESEA Advanced míří do play-off Entropiq Prague a Dynamo Eclot. Oba týmy se střetnou hned na úvod
21. 3. 2022
  |  

Úvodní kolo play-off ESEA Advanced Season 40 nabídne souboj česko-slovenských sestav. Dynamo Eclot vyzve Entropiq Prague v boji o 2. kolo Upper Bracket.

Základní část 40. sezony ESEA lig skončila. Týmy se nyní místo BO1 zápasů mohou připravovat na double-elimination BO3 play-off. Ze čtyř reprezentantů domácí scény se v nejvyšší ESEA Advanced do vyřazovací části podívají pouze 2 týmy, Entropiq Prague a Dynamo Eclot. Mimo play-off zápasy zůstali hráči ENTERPRISE a také Dark Tigers.

Po základní části skončilo Dynamo Eclot na 13. místě, Entropiq Prague na 20. a ENTERPRISE s Dark Tigers na 62., respektive 68. místě. To alespoň zaručuje, že EP i DTG uvidíme v ESEA Advanced i pro další sezonu.
Los vyřazovací části zároveň určil zápasy prvního i druhého kola Upper Bracketu. V tom prvním se společně utkají právě Dynamo Eclot a Entropiq Prague ve vzájemném souboji. Vítěz duelu zamíří do souboje s 4glory Esports. Termín úvodních duelů zatím není známý, o průběhu vás budeme informovat. 

Oba týmy se utkaly už v základní části, v tu chvíli bylo ze zápasu jasné vítězství Dynamo Eclot 16:6.

Zajímavé souboje slibuje i další část bracketu ESEA Advanced Play-off. Například Team Singularity vyzve lepšího z dvojice ONYX/Anonymo, slibné výkony ve spodní části pavouku slibují také zápasy forZe.

Zdroj úvodní fotografie: CNC / Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.