CS:GO

Uzavřená kvalifikace CCT Central Europe 5 pokračuje. Na Sampi čeká Levadia, na ENTERPRISE tým Zeal22

Uzavřená kvalifikace CCT Central Europe 5 pokračuje. Na Sampi čeká Levadia, na ENTERPRISE tým Zeal22
13. 3. 2023
  |  

Druhým hracím dnem pokračují první dvě skupiny uzavřené kvalifikace turnaje CCT Central Europe Series 5. Na ENTERPRISE a Sampi čeká pořádná šichta, pokud se chtějí podívat do další fáze turnaje.

Ve skupině "A" čeká na ENTERPRISE souboj s celkem Zeal22. Oba týmy prožily ve včerejším programu skupinové fáze uzavřené kvalifikace jednu porážku, dnes tak mohou složit reparát. Česko-slovenská sestava bude favoritem také dle kurzů SazkaBET, který vypsal na jejich vítězství kurz 1,35:1.

Na vítěze duelu, který startuje už v 10:30 dopoledne, čekají MOUZ NXT, které bude potřeba porazit, aby tým z druhého místa postoupit do finálové fáze uzavřené kvalifikace o postup do hlavní části CCT Central Europe Series 5. 

Skupině "B" dominovali dánští Astralis Talent, kteří na své cestě za postupem porazili Sampi a ve večerním zápase také Rune Eaters. Právě tento tým bude čekat na vítěze odpoledního duelu mezi Sampi a Levadia (16:30). Sampi jsou proti Levadia favoritem i v kurzech SazkaBET, který česko-slovenské sestavě věří s kurzem 1,50:1.

Pro oba česko-slovenské celky bude případné vyřazení už v rámci eliminačního zápasu velkým zklamáním, ani pro jednoho to však nebude jednoduchá cesta, kterou musí během dnešního dne projít.

Přímý přenos zápasů napříč skupinami je možné sledovat na Twitch kanálech CCT_EN a CCT_EN2, posléze případně také dost možná na kanále REPUBLEAGUE v česko-slovenském jazyce. 

 


Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE / CNC

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.