CS:GO

Už známe prvního soupeře SINNERS v ESL Pro League Season 17 Conference Europe!

Už známe prvního soupeře SINNERS v ESL Pro League Season 17 Conference Europe!
7. 1. 2023
  |  

Český celek SINNERS se chystá na start turnaje ESL Pro League Season 17 Conference Europe. Kdo bude prvním soupeřem domácího reprezentanta, který se popere o "CS:GO ligu mistrů" v podobě ESL Pro League?

Už v pondělí 16. ledna 2023 od 16:30 nastoupí česko-slovenský zástupce SINNERS postaví do úvodního duelu v double-elimination bracketu ESL Pro League Season 17 Conference Europe. V úvodním duelu SINNERS narazí na francouzský tým Falcons, se kterým mají z posledních zápasů negativní bilanci.

Aktuálně se francouzská sestava tažená dvojicí Kenny "kennyS" Schrub & Nathan "NBK-" Schmitt nachází na 71. místě portále HLTV a naposledy se utkala se SINNERS v baráži ESL Challenger League a zvítězila v poměru 2:1.

Vítěz tohoto zápasu narazí ve čtvrtfinále Upper Bracket na tým Sprout, který je společně s forZe nasazený rovnou do druhého kola. 

V rámci ESL Pro League Season 17 Conference Europe by se celkově 14 celků mělo poprat nikoliv o prizepool, ale o 3 sloty do ESL Pro League, tedy prestižní "lize mistrů CS:GO". 

Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE / CNC

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.