CS:GO

V úterý startuje turnaj CCT Online Finals #1. Objeví se v něm česko-slovenský zástupce?

V úterý startuje turnaj CCT Online Finals #1. Objeví se v něm česko-slovenský zástupce?
22. 5. 2023
  |  

Na portálech HLTV a Liquipedia byly zveřejněny kompletní seznamy pozvaných týmů do turnaje CCT 2023 Online Finals 1. Objevuje se mezi nimi i česko-slovenský zástupce?

Od úterý 23. do úterý 30. května proběhne první série CCT 2023 Online Finals, ve kterém 16 týmů zabojuje o celkový prizepool $200,000. Podle portálu Liquipedia byla část týmů pozvána na základě regionů, například z South American Circuit se objevuje trojice Shark Esports, Meta Gaming a Corinthians Esports, s označením "Northern EU Circuit" jsou to pak celky Ninjas in Pyjamas, Astralis Talent a HAVU.

Zbytek týmů však jakési označení regionu nemá a jsou "Invited", byť většina z nich patří k nejlepším v některém z regionů. Mezi nimi například najdeme týmy 9INE, FORZE, BIG, Bad News Eagles, ale také kupříkladu ECSTATIC, kteří jsou v rankingu středoevropské CCT soutěže "až na" 9. pozici a nikdo z výše postavených se ve finálovém turnaji neobjeví. 

Mezi účastníky bohužel žádnou česko-slovenskou soupisku nenajdeme, což může být teoreticky způsobeno také možným křížením s Tipsport CS:GO Bratislava. Samotný turnaj bude pro všechny účastníky velmi náročný, neboť se bude hrát formou double-elimination bracketu a dílčí zápasy pak logicky BO3.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.