CS:GO

Už dnes odpoledne startuje v Dallasu zápolení dámských CS:GO týmů

Už dnes odpoledne startuje v Dallasu zápolení dámských CS:GO týmů
2. 6. 2023
  |  

ESL Impact League Season 3 Finals startují v severoamerickém Dallasu už dnes večer. V akci budou dva velcí favorité, celky NAVI Jevelins a Nigma Galaxy. Jak do turnaje vstoupí a s kým se utkají?

V americkém Texasu, konkrétně ve městě Dallas, se v Kay Bailey Hutchison Convention Center odehraje před / paralelně s mužskými zápasy play-off IEM Dallas ještě skupiny a následné play-off turnaje ESL Impact League Season 3 Finals. V něm se 8 female týmů popere o titul a $50,000 pro vítěze z celkového prizepoolu $123,000.

Do turnaje se kvalifikovala také trojice největších aspirantů na celkový triumf. Těmi jsou dámské celky Nigma Galaxy Female, NAVI Jevelins a 9Pandas Fearless. Trojici evropských celků doplní severoamerické celky FlyQuest RED a Shimmer, z jihoamerické části ligy Black Dragons Female a B4 Esports Female a z Asie do zámoří cestoval tým HSG.

Turnaj se klasicky formou GSL skupin, přičemž úvodní zápas se odehraje BO1, zbytek BO3. Ze skupin vždy postoupí nejlepší duo, které si do kříže ze druhou skupinou zahraje semifinále a následně i finále.

Rozdělení skupin ESL Impact League Finals

Skupina "A" - NAVI Jevelins vs. HSG, Black Dragons vs. B4 
Skupina "B" - Nigma Galaxy vs. Shimmer, FlyQuest RED vs. 9Pandas Fearless

Přímý přenos ESL Impact League Season 3 Finals můžete sledovat už od dnešního odpoledne (16:30) na oficiálním Twitch kanále ESL_CSGO_GG s anglickým komentářem.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.