CS:GO

Úvodní los Dynamo ECLOT nepřál. Kdo jim zkříží cestu v ROG Masters?

Úvodní los Dynamo ECLOT nepřál. Kdo jim zkříží cestu v ROG Masters?
2. 6. 2022
  |  

Dynamo ECLOT má další šanci se ukázat v Evropě. Do ROG Masters East EMEA s dotací $37,500 si v konkurenci celků jako Cryptova či eSuba dokráčeli ve velkém stylu národní kvalifikací. Už v prvním kole se DNE však postaví Nexus Gaming a lehký soupeř je nečeká ani v případě postupu.

V ROG Masters jsou sice zastoupeny i státy jako Spojené arabské emiráty, Kazachstán nebo Izrael, ale zejména z Last Chance kvalifikací se do turnaje povedlo postoupit řadě známých evropských týmů. Jedním z nich jsou i soupeři českých reprezentantů z rumunského celku Nexus, který aktuálně obývá 88. místo světového žebříčku. 

Dynamo ECLOT se ale v posledních týdnech pyšní slušnou formou a roli favorita jim připisuje i nedávný střet s Nexus ve finále Painkillers Cupu, kde DNE zvítězil 2:0. Ani v případném dalším kole ale domácí zástupce nečeká nic jednoduchého, jelikož se jim postaví polský celek Ungentium nebo CIS tým Nemiga, aktuálně 66. tým světa. 
Pokud úvodní duely Dynamo ECLOT úspěšně zvládne, dostane se do výborné pozice pro zbytek turnaje. Ve zbytku šestnáctičlenného pavouka stojí ale ještě například celek Anonymo, který je v pozici 51. týmu HLTV žebříčku papírovým favoritem celého turnaje. Hráči DNE by se s polským super-týmem ale setkali eventuelně až v samotném finále.

Úvodní BO3 sérii capseNa a spol. bude vysílat v pátek od 17 hodin kanál hitpointcz. V případě postupu čeká tuzemský celek nahuštěný program, jelikož ROG  Masters East EMEA vyvrcholí už v neděli v 17:00.

Zdroj úvodního obrázku: Dynamo ECLOT / Facebook

Author photo
Prokop "Hippowan" Sojka