League of Legends

Utkání víkendu LEC mezi G2 a Vitality dopadlo vítězně pro Carzzyho

Utkání víkendu LEC mezi G2 a Vitality dopadlo vítězně pro Carzzyho
22. 1. 2022
  |  

Historicky nejlepší evropská organizace proti nastupujícímu supertýmu. Hned ve druhém víkendu LEC přišel na řadu velký zápas mezi G2 a Team Vitality. Vítězství si odnáší francouzská organizace.

Perkz proti "svým", souboj top midlanerů. klání nejlepšího historického týmu proti papírově nejsilnějšímu nebo MAD Lions ADC duo Carzzy a Flakked. Příběhů se v utkání dalo nalézt mnoho, vítěz ovšem může být jen jeden. I po nepovedeném startu byli favority Team Vitality, kterým se podařilo složit během offseason tým plný hvězd.

A výsledek? Carzzy a spol. dali okamžitě zapomenout na nepovedený vstup a ve druhém týdnu vyhrávají obě utkání, včetně šlágru proti G2. Vitality po celý zápas kontrolovali, povedla se jim early game a po zisku inferno souly a Barona bylo téměř určitě rozhodnuto. Supertým předvedl nejlepší výkon v této sezóně a silnému konkurentovi příliš nedovolili.

Skvělou hru předvedl Carzzy na Apheliosovi, se skóre 5/0/6 byl jedním z hlavních tahounů svého týmu a na championovi, který mu historicky tolik nešel, se ukázal ve skvělém světle. Nejlepší výkon jarního splitu má za sebou také Perkz, chorvatský midlaner zřejmě pomalu nachází svou bývalou formu.

Po tomto zápase také přišel historický moment, Perkz poprvé v historii nastoupil proti G2 a hned si připsal výhru. Vitality mají skóre 2-3 a tabulkou po nepovedeném startu stoupají vzhůru.

Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.