CS:GO

Úterní bitvy v Evropě jsou tady. Kdy a kde sledovat SINNERS, Dynamo Eclot a eSubu?

Úterní bitvy v Evropě jsou tady. Kdy a kde sledovat SINNERS, Dynamo Eclot a eSubu?
20. 9. 2022
  |  

V Evropě pokračuje několik různých soutěží, do kterých jsou zapojené také česko-slovenské týmy eSuba, Dynamo Eclot a SINNERS. Kdy a kde je dnes můžete sledovat?

Jako první do akce nastoupí česká jednička, tým SINNERS, která se pokusí zvrátit neúspěšný trend a sérii, kdy o víkendu prohrála dvě BO3 série v rámci Tipsport CS:GO Praha s Bad News Eagles a ENTERPRISE. Nejprve od 11:00 český tým prověří ukrajinská soupiska EC Kyiv v rámci Elisa Invitational Fall 2022 (0:1 ve swissu).

Stejně tak můžete SINNERS sledovat od 16:00, kdy se česká jednička postaví celku los kogutos v rámci swissu CCT Central Europe Series 2. Ve stejném čase můžete sledovat také Dynamo Eclot, které nastoupí do prvního zápasu v rámci play-off 42. sezony ESEA Advanced. Soupeřem bude tým "X". 

Závěre večera bude ve vznamení týmu eSuba, který vstupuje do druhého zápasu swiss formátem hrané skupiny turnaje CCT Central Europe Series 2. Soupeřem česko-slovenské sestavy bude tým Apeks, ve kterém najdeme také slovenského hráče Martina "STYKO" Styka. Bitva je naplánovaná na 19:00.

Program z pohledu CZ/SK týmů:


Zdroj úvodní fotografie: @Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.