CS:GO

Úspěšnější druhá kvalifikace! Do dalšího dne postupují hned tři týmy

Úspěšnější druhá kvalifikace! Do dalšího dne postupují hned tři týmy
15. 2. 2023
  |  

V druhé a zároveň poslední open kvalifikaci se českým týmům daří o poznání lépe, než v té první. Do druhého dne postupují společně se SINNERS také Dynamo Eclot a Sampi!

Hned den po první open kvalifikaci, v níž se nejdále dostali SINNERS, kterým utekl postup o pouhá dvě kola, odstartovala druhá a zároveň poslední příležitost, jak se dostat do closed kvalifikace na evropské RMR.

Tuzemským týmům se dařilo o poznání lépe, než v kvalifikaci první, jelikož hned třem z nich se podařilo probojovat do druhého dne. 

SINNERS, kteří se museli oklepat z těsné porážky v první kvalifikaci s HONORIS, doplní ve středečních zápasech celky Sampi a Dynamo Eclot. V druhém dni také budeme moci sledovat Simona "KWERTZZ" Horáka, který se s týmem Prodigies prokousal náročnými BO1 duely. Těsně utekl postup ENTERPRISE, kteří v pavouku sice porazili Boston Crab (flamie, El1an, supra), ale následně prohráli s LD-.

Druhý den startuje již ve 12:00. SINNERS vyzvou dánský mix HamsterFromWheel, Dynamo Eclot narazí na bulharský celek TENSTAR a Sampi se utkají s 44. celkem světa Partizan. Poslední tuzemský hráč KWERTZZ se postaví proti týmu K23.

Pro postup do closed kvalifikace "stačí" tuzemským nadějím vyhrát dva BO1 zápasy a následně jeden BO3 zápas.

Zdroj úvodní fotografie: SINNERS Esports

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.