CS:GO

Uspějí SINNERS proti Complexity? Čtvrtfinále Elisa Invitational Spring startuje v 17:00

Uspějí SINNERS proti Complexity? Čtvrtfinále Elisa Invitational Spring startuje v 17:00
1. 7. 2022
  |  

Českou jedničku čeká od 17:00 čtvrtfinálový zápas Elisa Invitational Spring 2022. SINNERS se v souboji o TOP 4 utkají se severoamerickými Complexity.

Tým Complexity obdržel pozvánku rovnou do čtvrtfinále Elisa Invitational Spring 2022, SINNERS mezitím museli projít náročným swissem a také prvním kolem play-off, ve kterém celek zdolal ECSTATIC.

Český tým je sice kurzovým outsiderem (aktuálně 2,3 na vítězství v zápase), přesto by však série neměla být jednostrannou záležitostí. Zajímavý je také kurz 1,42 na to, že SINNERS uhrají alespoň jednu mapu.

Complexity čekají na oficiální vítězství na portále HLTV od 9. května, na druhé straně SINNERS střídají série výher a porážek. Pro oba jde o důležité utkání nejen z hlediska ranking postavení, ale také z důvodu dalších pozvánek do podobných turnajů.

Na vítěze duelu SINNERS/Complexity bude čekat v sobotu (od 16:00) tým Bad News Eagles, jenž si ve čtvrtfinále poradili s Finest v poměru 2:1. Dnešní utkání, které startuje od 17:00, můžete sledovat na Twitch kanále ElisaEsports.

HRAJ S ROZUMEM | 18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

 


Zdroj úvodní fotografie: @SINNERS_Esports

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport