CS:GO

Týmy SINNERS a Sampi obdržely opět pozvánky do Thunderpick World Championship 2023: European Series #2

Týmy SINNERS a Sampi obdržely opět pozvánky do Thunderpick World Championship 2023: European Series #2
2. 9. 2023
  |  

Už za pár dní startuje pokračování turnajové série Thunderpick World Championship 2023: European Series #2. V ní se opět představí dvojice česko-slovenských účastníků, kterými jsou týmy Sampi a SINNERS Esports. Kdo další se do akce podívá?

Už od 4. září 2023 budou bojovat dva česko-slovenské týmy (SINNERS Esports a Sampi) v turnajové sérii Thunderpick World Championship 2023: European Series #2. Narozdíl od prvního kvalifikačního turnaje tentokrát nedostal pozvánku tým Entropiq, který naposledy neprošel přes první kolo, když prohrál právě se Sampi.

Kromě dvojice zmíněných tuzemských zástupců obdržely pozvánky další zajímavé celky jako francouzští Falcons anebo TSM. Nechybí ani tradiční týmy tier 2 / 3 scény jako los kogutos, Nexus Gaming, Pompa anebo například turečtí Eternal Fire či švédští EYEBALLERS.

Turnaj se bude opět hrát formou single-elimination bracketu, kde první vlna týmů musí nejprve projít přes dvě "předkola", aby potkala jednoho z osmi nasazených celků do celkově 3. kola play-off. V této fázi se opět dají očekávat pozvánky pro zajímavé světové celky jako při první sérii, kterou ovládli MOUZ před BIG.

Také tentokrát se bude hrát nejen o $20,000 pro vítěze a $5,000, ale také o dva sloty do světové finálové série Thunderpick World Championship 2023, kde se bude hrát o rovných $500,000. 

O možných soupeřích Sampi a SINNERS, stejně jako o datumech jejich zápasů, budeme informovat v dalších dnech.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.