CS:GO

Týmy Entropiq a Sampi obržely pozvánky do premiérové sezony CCT East Europe

Týmy Entropiq a Sampi obržely pozvánky do premiérové sezony CCT East Europe
6. 8. 2023
  |  

Pořadatel mezinárodních tier 2/3 soutěží CCT zahájil aktivity také v rámci východní Evropy a pod názvem CCT East Europe Series 1 startuje nový ročník, kterého se zúčastní také celky Entropiq a Sampi. S kým se utkají?

Česká organizace Entropiq se svým mezinárodním Counter-Strike rosterem a slovenská sestava české organizace Sampi si zahrají další tier 2/3 turnaj. Do mezinárodního zápolení v rámci CCT East Europe Series 1 vstoupí oba na začátku dalšího týdne.

Entropiq budou chtít získat první vítězství v rámci HLTV, když v úterý od 10:30 vyzvou východoevropský celek Space, ještě ten den večer od 19:30 se do akce podívají i Sampi, na které budou čekat nevyzpytatelní Preasy. Přesto budou slovenští hráči velkým favoritem.

Právě sestava Sampi je totiž dle aktuálního rankingu jedním z nejvýše nasazených celků premiérového ročníku celého turnaje v rámci CCT East Europe. Dalšími zajímavými celky v turnaji budou například B8, Anonymo, bulharští 500 nebo celky IKLA a NAVI Youth. Pro velkou porci týmů tak půjde o zajímavé prověrky.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.