Dota 2

Tým Hippomaniacs nezvládl kvalifikaci a do DPC se nyní nepodívá

Tým Hippomaniacs nezvládl kvalifikaci a do DPC se nyní nepodívá
24. 11. 2021
  |  

Smolná uzavřená kvalifikace pro česko-slovenskou Dota 2 scénu. Hippomaniacs měli další příležitost prorazit mezi elitu, v double-elimination closed kvalifikaci však dvakrát klopýtli a končí.

Česko-slovenská Dota 2 jednička, tým Hippomaniacs, začal kvalifikaci do DPC WEU 2021/22 velmi dobře, když si poradil s celkem Wisla Krakow v úvodním kole Upper Bracketu 2:1. Včera večer měl další příležitost navázat na výsledky z předchozího dne a zabojovat tak o postup.

Bohužel dost možná v klíčovém zápase, který celky rozděloval na ty, které postoupí minimálně do TOP 3, a ty ostatní, Hippos zaváhali a padli 0:2 s mixem CHILLAX.
Ještě tentýž večer celek nastoupil do 2. kola Lower Bracketu, v němž měl vyzvat tým Slot Seekers, který si podobně jako CHILLAX vybojoval účast v uzavřené kvalifikaci díky úvodní otevřené kvalifikaci.

Ani v tomto zápase se česko-slovenskému týmu nepodařilo uspět a po porážce 0:2 celka Hippomaniacs do DPC končí.

Z úvodního dne si zajistili postup hráči týmu Chicken Fighters. Druhá divize DPC tak bude bez tuzemské účasti, v té první se můžeme těšit na Supream^a, který posílil Alliance, slovenského hráče Skiter v týmu Tundra Esports a Miroslava "Boom" Bičana, který bude reprezentovat Team Tickles.

Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE / CNC

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport