CS:GO

TWR LCQ: ENTERPRISE hrají zápas o postup od 16:00. Soupeřem budou rumunští OneTap

TWR LCQ: ENTERPRISE hrají zápas o postup od 16:00. Soupeřem budou rumunští OneTap
15. 3. 2022
  |  

Už jen krok, jedna BO3 série, chybí ENTERPRISE k postupu do turnaje TWR Eastern European Masters: Spring 2022, ze kterého vede cesta na BLAST Premier Showdown. Soupeřem české organizace bude od 16:00 tým OneTap Gaming.

V základní skupině B kvalifikačního turnaje TWR Eastern European Masters: Spring 2022 - Last Chance Qualifier dokázali ENTERPRISE porazit oba své soupeře, čímž si zajistili postup do play-off. Vítězstvím a slotem z 1. místa se tým v semifinále vyhne soupeři Bad News Eagles, naopak narazí na OneTap Gaming. 

ENTERPRISE si na Infernu poradili s Şahangiller Espor 16:4, posléze zvládli těsnou koncovku s FATE Esports (de_ancient 16:13). Soupeřem pro semifinále, které je zároveň klíčovým postupovým zápasem, bude rumunský tým OneTap Gaming, který prohrál s favorizovanými Bad News Eagles, ale poradil si s Budapest Five, což stačilo na postup.

Dnešní semifinále mezi ENTERPRISE a OneTap Gaming startuje od 16:00, hráno by mělo být ve formátu BO3. O vývoji a případném streamu vás budeme informovat.

Zdroj úvodní fotografie: CNC / Sazka eLEAGUE
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport