Twitch

Twitch by měl zakázat sdílení odkazů a referral kódů na automaty a ruletu

Twitch by měl zakázat sdílení odkazů a referral kódů na automaty a ruletu
12. 8. 2021
  |  

Informaci o potenciální regulaci přinesl včera večer na Twitter Zach Bussey. Podle jeho informací by měl zákaz vejít v platnost od 17. srpna 2021, tedy během několika dní.

Zach Bussey sice není zaměstnancem platformy Twitch, ale věnuje se sledování příběhů různých dalších content creatorů a přináší novinky z dané oblasti.

Ta nynější by se měla týkat další úpravy pravidel pro Twitch z pohledu streamerů. Mnoho velkých lidí z platformy poukazovalo na rozvíjející se trend hazardu a nedodržování pravidel, které jsou s touto oblastí spjaty. Nyní to vypadá, že by mělo dojít k regulaci.



Na zmíněném Twitter účtu Zacha Busseyho se rozjela v noci na čtvrtek debata týkající se možné úpravy pravidel, kdy by nemělo být nově možné mít v rámci streamů odkazy a referral kódy spojeny s gamblingem.

Obecně by však nemělo dojít k tvrdé regulaci a zákazu tohoto typu obsahu. Jde ale o další problém, kterému Twitch částečně čelí ve chvíli, kdy se velmi hojně spekuluje o vstupu Netflixu a jiných platforem v konkurenci populární streamerské sítě.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport