Twitch

Tváří MADMONQ se stává jeden z největších streamerů Forsen

Tváří MADMONQ se stává jeden z největších streamerů Forsen
26. 6. 2021
  |  

Není to tak dávno, co se MADMONQ stal partnerem jednoho z předních CS:GO turnajů BLAST. Nyní přichází česká společnost vyrábějící suplementy pro gamery s další velkou novinkou, tváří produktu se stává legendární Forsen.

Švédský streamer civilním jménem Sebastian Fors je jednou z hlavních tváří Twitche. Do povědomí se prvně dostal v Starcraftu 2, ale skokový nárůst popularity zažil zejména díky karetní hře Hearthstone. Ta jeden čas patřila mezi nejsledovanější hry vůbec a právě Forsen patřil k předním postávám scény. Pouze samotná hra za jeho úspěchem ovšem nestojí, oblíbencem lidí se stal díky svému humoru i specifické fanouškovské základně, která například spamovala Twitch emote “forsenE” natolik, že se stal v jednu chvíli i nejpoužívanějším emotem na celé platformě.
 
A právě specifický humor je i jedním z hlavních témat při oznámení spolupráce. Oficiálně je Forsen jmenován do pozice “Chief of Questionable Humor”, volně přeloženo “vedoucí kontroverzního či sporného humoru”. Dle slov společnosti MADMONQ bylo na výběr mnoho kandidátů, ale u Forsena vyhrál zejména talent, výdrž, zkušenosti a mensou potvrzené IQ 140.
 
Forsen se tak přidává k řadě známých česko-slovenských tváří jako Agraelus, Herdyn či Freeze. Nejedná se však o prvního cizince, který s MADMONQ spolupracuje. Již dříve se k české firmě přidal Lex Veldhuis, známý pokerový profesionál a jeden z největších streamerů této karetní hry na Twitchi.
Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.