CS:GO

Tuzemská bitva v Lower Bracket už dnes! Entropiq v EPL S3 Division 2 vyzvou Sampi

Tuzemská bitva v Lower Bracket už dnes! Entropiq v EPL S3 Division 2 vyzvou Sampi
11. 5. 2023
  |  

Spodní část pavouku play-off European Pro League Season 3 Division 2 míří do dalšího kola a už během čtvrtka nás bude čekat dvojice zápasů, ve kterých se představí i Entropiq a Sampi. Jak vypadá harmonogram a kdo je favoritem?

Včerejší zápasy European Pro League Season 3 Division 2 nás posunuly výrazně pavoukem play-off kupředu. Zatímco si Cryptova připsala vítězství a postup do zítřejšího finále Upper Bracket, kde vyzve tým JANO Esports, Sampi prohráli a padli do spodní části bracketu, kde se utkají s Entropiq.

Dnes tak opět uvidíme dva zápasy European Pro League Season 3 Division 2. V tom prvním (od 10:00) se utkají The Prodigies s týmem sYnck. O pozici vyzyvatele do 3. kole Lower Bracket si zahrají také Sampi s Entropiq (12:30). 

Mírným favoritem dle kurzů SazkaBET budou hráči Entropiq, s kurzem 1,80:1 na vítězství. Sampi naopak bookemakeři věří v kurzu 1,91:1. Ani tohle však nemusí hrát roli, protože zatímco se Entropiq trápí a dvě dny zpět proti AGO přerušili sérii 4 proher v řadě, Sampi v Evropě relativně šlapou a proher z poslední doby je méně než vítězství.

Přímý přenos zápasu mezi Sampi a Entropiq můžete sledovat už dnes po obědě na adrese www.twitch.tv/euproleague3_en.

 


Zdroj úvodní fotografie: Facebook @Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.