CS:GO

Turnaj Brazy Party míří do vyřazovací části a NEOFRAG nebude chybět. Komu se podaří uspět?

Turnaj Brazy Party míří do vyřazovací části a NEOFRAG nebude chybět. Komu se podaří uspět?
1. 5. 2023
  |  

Už během pondělního dopoledne se rozjede první kolo play-off mezinárodního tier 1 turnaje Brazy Party 2023, ve kterém pořadatel RELOG MEDIA rozdá mezi týmy celkově $333,000. Jde tak o poslední velkou mezinárodní akci před BLAST.tv Paris Major 2023.

Mezinárodní online turnaj Brazy Party 2023 je poslední větší akcí před velkým finálem CS:GO éry, tedy CS:GO BLAST.tv Paris Major 2023. V něm bojovalo celkově 16 týmů, přičemž 8 z nich se dostalo do nynějšího play-off, které startuje dnes dopoledne.

V prvním zápase play-off se utkají Cloud9 s paiN Gaming. Vítěz postoupí do semifinále, ve kterém se utká s lepším z dvojice SAW vs. OG Esports, za které v turnaji nastupuje také český hráč Adam "NEOFRAG" Zouhar. Právě OG Esports jsou favoritem zápasu s kurzem 1,50:1 na vítězství.

Druhou část bracketu tvoří Into the Breach, kteří jsou kurzový outsider v souboji s polskými 9INE. Poláci se poslední týdny a měsíce prezentují velmi dobrým dojmem a ani zde by nemusela cesta skončit před TOP 4. V ní by případně narazil tým na vítěze souboje mezi Apeks, v jejichž sestavě se nachází i slovenský hráč Martin "STYKO" Styk a dánskými Astralis.

Dnes se odehraje v rámci turnaje čtvrtfinále, během úterka pak ihned semifinále a ve středu večer nás bude čekat finálový BO3 duel, jehož vítěz si odnese rovnou $133,000.

Rozpis čtvrtfinále Brazy Party 2023

Přímý přenos zápasů z mezinárodního turnaje Brazy Party 2023 můžete během dalších dní sledovat na Twitch kanále Relog_EN. Fanoušci starší 18 let si mohou zpestřit sledování také sázkami, které na turnaj vypisuje SazkaBET.

 


Zdroj úvodní fotografie: Twitter @OGCSGO

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.