CS2

TSM má nového CSkového kouče, je jím bývalý trenér Frozena

TSM má nového CSkového kouče, je jím bývalý trenér Frozena
4. 1. 2024
  |  

Populární severoamerické organizace oznámila změnu v CS2 rosteru. Novým trenérem se stává Dán Rejin, který naposledy působil jako sporting director Sashi.

Původní kouč nevydržel ani dva měsíce. Mezinárodní roster měl původně na starost XTQZZZ, který z TSM zamířil do Vitality. Jeho nahráda přichází zkraje roku 2024, na spolupráci kývl 36letý Rejin. Ten má na poli CS bohaté zkušenosti a za sebou angažmá v týmech jako MAD Lions, Tricked, Endpoint a dokonce i Entropiq Prague jako analytik.

Lehce přes rok a půl byl také koučem Frozena, který tehdy sbíral první mezinárodní zkušenosti po přestupu z eXtatus. Rejin se nechvalně proslavil zákazem trénování, jelikož exploitoval z pozice trenéra bug. Následně obdržel lifetime ban na všechny Majory, ale podařilo se mu v rámci odvolání tento zákaz zrušit.

Kariéra přes to byla lehce pošramocena a od té doby neměl žádné velké angažmá. V TSM, které se po několikaleté pauze vrátilo do světa Counter-Striku, si může renomé trochu zlepšit. Zejména, pokud by se podařilo organizaci získat nové úspěchy.

Jedním z jeho prvních úkolů bude angažování pátého hráče, protože Brit Cypher odešel do BLEED Esports. K ruce aktuálně má hráče Valde, Modo, Jackz a Interz.

Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.