League of Legends

TSM a FTX jsou údajně připraveni získat Fakera. Nabízí 40 milionů dolarů

TSM a FTX jsou údajně připraveni získat Fakera. Nabízí 40 milionů dolarů
19. 11. 2021
  |  

Snová smlouva a život v Americe. TSM se svým největším partnerem, společností FTX údajně chystají neodmítnutelnou nabídku pro korejského midlanera Fakera.

V noci ze čtvrtka na pátek se po sociálních sítích, zejména pak na účtech spojených s přestupovými spekulacemi v League of Legends, rozjely informace o sumě $40,000,000. Právě to by to totiž měl být "budget", který je ochotna společnost FTX, jakožto největší partner organizace Team Solo Mid, investovat do získání korejského midlanera Lee "Faker" Sang-hyeok.
Příspěvek komentátora Caedrela na sociálních sítích 
Informaci o spekulaci během dopoledne potvrdil formou Tweetu také komentátor Marc Robert "Caedrel" Lamont. V současnosti je pětadvacetiletý Faker stále hráčem týmu ⁠T1 a o jeho budoucnosti na rok 2022 nepadlo prozatím mnoho.

Podobných "rumour" zpráv je však celá řada, tudíž uvidíme, jak se situace vyvine.

Další prohra v semifinále Worlds, kdy se tak Faker nedostal do finále a neměl možnost opět získat titul, není však vyloučeno, že bude chtít po letech v domovské lize a týmech SK Telecom a T1 změnit působiště. Navíc za velmi lukrativních podmínek, které by LCS mohla nabídnout.



Zdroj úvodní fotografie: (ilustrativní 2020), Reddit

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport