CS:GO

Trojice česko-slovenských celků míří do jedné skupiny European Pro League S9

Trojice česko-slovenských celků míří do jedné skupiny European Pro League S9
12. 7. 2023
  |  

Česko-slovenské celky ENTERPRISE, SINNERS a Dynamo Eclot míří do stejné skupiny mezinárodního turnaje European Pro League Season 9. Ta odstartuje už ve čtvrtek vzájemným duelem mezi dvěma nejlepšími domácími týmy posledních měsíců a let.

Už zítra (ve čtvrtek) se rozehraje skupina "D" mezinárodní soutěže European Pro League Season 9, ve které mohou domácí fanoušci sledovat hned tři česko-slovenské zástupce, konkrétně týmy ENTERPRISE, SINNERS a Dynamo Eclot.

Druhou dvojici přitom hned od 10:00 bude čekat vzájemný BO3 duel, na který mnozí domácí fanoušci opět čekají. Doposud, v grandfinálových zápasech Tipsport CS:GO Praha I. a Tipsport CS:GO Bratislava, se dvakrát radoval celek Dynamo Eclot, který přebral pozici tuzemské jedničky. Větší úspěch v Evropě mu stále chybí.

SINNERS, kteří žádnou změnu doposud přes léto neudělali, budou chtít uspět nejen ve vzájemném zápase, ale i turnaji, který se nejen díky dvojitému vítězství Sampi v divizích 1 a 2 osmé sezony stal zajímavou možností turnaje pro jiné domácí celky.

Ani tak to však nebudou mít hráči dvou doposud zmíněných celků jednoduché. Kromě nich totiž ve skupině najdeme celek ENTERPRISE a Ambush. Tedy dva týmy, jejichž vzájemný duel začne ve čtvrtek po obědě, a které také nebudou chtít hrát pomyslné druhé housle.

Přímé přenosy středeční skupiny "C", kde hraje česko-slovenský celek BRUTE i čtvrteční zápasy mezi dalšími tuzemskými zástupci můžete sledovat na Twitch kanále pořadatele ligy eplcs_en.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.