CS:GO

Třetí prohra v řadě. Entropiq dnes potvrdili úpadek formy a vypadli z EPL Divison 2

Třetí prohra v řadě. Entropiq dnes potvrdili úpadek formy a vypadli z EPL Divison 2
27. 3. 2023
  |  

Výsledkově tragickou neděli a pondělí za sebou mají hráči CS:GO sekce české organizace Entropiq, kteří po vypadnutí z domácí soutěže nezvládli ani tu evropskou.

Counter-Strike sekce organizace Entropiq má za sebou náročný víkendový program, který dojížděla ještě v pondělí. Po několika dlouhých BO3 sériích se však sekce rozloučila se dvěma turnaji na domácí i zahraniční scéně.

Nejprve v neděli Entropiq prohráli v odpoledním Upper Bracket zápase turnaje European Pro League Season 2: Division 2 s albánskými BLINK, kterým podlehli v poměru 1:2, přičemž už v sérii vedli 1:0 na mapy a mohli směřovat k postupu do finále této části pavouku.

Následně hráči české organizace nezvládli ani zápas proti Sampi v rámci Tipsport CS:GO Praha I. kdy prohráli, čímž definitivně ztratili šanci na postup do TOP 4, která se odehraje během Velikonoc ve Vodafone PLAYzone Aréně.

A aby to bylo s definitivní temnou kaňkou na posledních dnech, tak hráči Entropiq prohráli i v Lower Bracket zmíněné evropské soutěže, tentokrát s balkánským týmem Zero Tenacity v poměru 0:2 a definitivně tak skončil.

Během dalších dní a týdnů tak s největší pravděpodobností dostanou Entropiq čas a prostor na vyladění chyb a přípravu na další eventy.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.