CS:GO

Trenér Nevar vysvětlil, proč EP museli do Malta Vibes Knockout Series nastoupit opět s hráčem NIO

Trenér Nevar vysvětlil, proč EP museli do Malta Vibes Knockout Series nastoupit opět s hráčem NIO
14. 2. 2022
  |  

Okolo ENTERPRISE je v posledních dnech rušno. Potenciálně ve vzduchu leží hned dvě změny v sestavě a výsledky jsou stejně tak jako jízda horskou dráhou. Dnes však do zápasu v Malta Vibes nastoupili ENTERPRISE opět se slovenským hráčem NIO. Proč tomu tak bylo? Trenére Nevar promluvil.

Slovenský hráč Dominik "NIO" Maxian se dnes musel opět zapojit do bojů v Malta Vibes Knockout Series 6. Nabízelo se hned několik důvodů, proč by talentovaný Slovák do aktivní sestavy vrátil. Následně na Twitteru ruský trenér Alexey "Nevar" Voronov potvrdil jiný důvod, skrze který se musel hráč do sestavy "vrátit".

"Malta (pozn. red.: Malta Vibes Knockout Series) má pravidla, že pokud se hráč již zúčastnil turnaje v jednom týmu, nemůže hrát za jiný, dokud turnaj neskončí," uvedl Nevar v jednom z komentářů, čímž potvrdil druhý spekulovaný důvod a sice pravidla se soupiskami.

Právě jeden z aspirantů na posílení soupisky, finský talent Ville "myltsi" Vilkmanodehrál zápas za tým Conquer Gaming. V dnešním odpoledním zápase Pinnacle Winter Series 2 proti SKADE by už chybět neměl.

ENTERPRISE v osmifinále turnaje Malta Vibes proti Anonymo odehráli velmi vyrovnanou úvodní mapu, ve které ale padli a na druhé mapě nebyli zvratu ani blízko. Anonymo přejeli tým s česko-slovenským základem jednoznačně 16:2 a oslavili tak vítězství 2:0, které zahrnuje postup do čtvrtfinále.

Situace okolo celku však zůstává otevřená, nikdo stále oficiálně nepotvrdil, že by se měli NIO a Adejis pakovat se sestavy pryč, byť tomu všechno nasvědčuje.

Zdroj úvodní fotografie: YouTube / VideoArt

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.