CS:GO

Trenér NEOFRAGa v ITB skončil! Kdo Gustava "⁠Juve⁠" Alexandra nahradí?

Trenér NEOFRAGa v ITB skončil! Kdo Gustava "⁠Juve⁠" Alexandra nahradí?
2. 8. 2023
  |  

Trenér CS:GO sekce esportové organizace Into The Breach Gustavo "⁠Juve⁠" Alexandr skončil. Organizace tuto informaci potvrdila na sociálních sítích, dvacetiletý Portugalec si bere na nějaký čas od CS:GO pauzu.

Britská esportová organizace Into The Breach potvrdila odchod trenéra CS:GO sekce Gustava "⁠Juve⁠" Alexandra, který se rozhodl na vlastní žádost ze své pozice odejít a dát si od esportu dočasnou pauzu. 

Teprve dvacetiletý trenér tak opouští svoji pozici po několika nepovedených turnajích a letní přestávce. V britské organizaci přitom s přestávkami strávil od svého přestupu z portugalských FTW něco přes rok a půl.

"I decided to bench myself between our bootcamp and IEM Cologne. It was a hard decision, but necessary for myself. It's been a long road and sometimes you have to focus on you. I'll hopefully be back on the big stage soon," uvedl v originálním oficiálním prohlášení.

Kdo se stane jeho náhradou není jasné, nicméně samotná organizace na sociálních sítích potvrdila, že náhrada v podobě trenéra a nového analytika bude oznámena v nejbližší době. 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.