CS:GO

Tragická událost v rodině dánské legendy. Vitality i přesto dnes uspěli s MIBR

Tragická událost v rodině dánské legendy. Vitality i přesto dnes uspěli s MIBR
4. 2. 2022
  |  

Legendární dánský trenér Danny "zonic" Sørensen zažívá nelehký období v osobním životě. Jeho svěřenci i tak zvládli důležitý zápas s brazilskými MIBR.

Pětatřicetiletý trenér Vitality se na sociálních sítích svěřil k nejtěžším momentem jeho života. Danny "zonic" Sørensen po vítězství Vitality 2:0 nad MIBR oznámil, že včera svět opustila jeho matka. Na tragickou událost reaguje kondolencemi celý esportový svět a mi s k němu přidáváme. Upřímnou soustrast a hodně sil celé rodině!

Dánská trenérská legenda zažila v životě spoustu vzestupů a pádů, nyní však zřejmě bude prožívat nejtěžší období v dosavadní kariéře. Nové angažmá ve Vitality, nové prostředí Francie a do toho právě osobní tragická událost.
Vyjádření zonica k tragické události | Zdroj: Instagram @zonic
Tragická událost přišla v době, kdy Vitality, jejichž je zonic trenérem, bojovali o postup na BLAST Premier Spring Finals. V relativně dobře rozjetých skupinách francouzsko-dánská sestava uspěla a dnes potřebovala porazit MIBR, aby svoji pozici ještě vylepšila.

To se po vítězství 2:0 podařilo a na Vitality čeká již zítra zajímavá konfrontace s G2 Esports o přímý postup na Spring Finals. Poražený si zahraje v rámci BLAST Premier Spring Groups 2022 Last Chance zápas.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.