G2

Tohle je naše cesta, říká G2 a vydává vlastní originální song

Tohle je naše cesta, říká G2 a vydává vlastní originální song
7. 1. 2022
  |  

Velké teasování všech členů G2 je u konce. Organizace přichází s vlastním originálním songem "Our Way", kterým propaguje začátek sezóny 2022, nové dresy ve spolupráci s Adidas a vlastní hudební label.

Neočekávaný přestup? Další prodloužení smlouvy nebo uzavření velkého partnerství? Ani jedno. G2 Esports dlouho na sociálních sítích teasovalo zásadní novinku, která nakonec možná překvapila všechny pozorující - organizace vydala svůj vlastní originální song "Our Way".

"Tohle je 20G2. Nastal náš čas, tohle je naše cesta," stojí v popisku videoklipu, ve kterém se představují hlavní hvězdy organizace typu caPs, Jankos nebo NiKo. Písničkou G2 oslavují příchod nového roku a blížící se sezóny 2022, jedná se také o propagaci nově vyrobených dresů. Ty nyní lze zakoupit na oficiálním storu týmu, vyrobeny byly ve spolupráci se značkou Adidas.


Vlastní song a promo nových dresů je rozhodně originální cesta propagace. G2 je v mnoha ohledech průkopníkem na e-sportovém poli a toto je jedna z dalších ukázek kreativity, kterou organizace přímo hýří. Naplno se ukazuje také silná osobnost CEO a zakladatele Carlose. Španěl je vysoce aktivní na sociálních sítích a v samotném songu dokonce také zpívá.

"Our Way" je power-metalová pisníčka, oblíbený žánr hlavního šéfa. "Miluji tuto hudbu a je mi jedno, jak dobře se dá marketovat, protože jsw přímo z našich srdcí, stejně jako všechno, co děláme," popisuje netradiční krok Carlos. Debutový song ovšem není konečnou, protože G2 také zakládá vlastní hudební label a lze očekávat, že další písníčky se jenom pohrnou.

Song "Our Way" lze přehrát na všech streamovacích platformách.
 


Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.