CS:GO

Thunderpick World Championship: První pozvánky zaslány, tuzemské týmy do EU Series

Thunderpick World Championship: První pozvánky zaslány, tuzemské týmy do EU Series
7. 7. 2023
  |  

Organizátor Thunderpick World Championship 2023 zveřejnil pozvánky do velkého turnaje, který se bude konat v závěru roku. Zároveň potvridla účastníky evropské a americké turnajové série, ze které se dá kvalifikovat. Česko-slovenské týmy nechybí.

Do hlavní fáze turnaje Thunderpick World Championship 2023, který se bude odehrávat od 27. října do 5. listopadu letošního roku, obdržely úvodní pozvánky celky Heroic a ENCE. Celkově bude turnaj vypsán pro 6 celků, přičemž celkem 8 slotů mohou týmy vyhrát vždy ve dvou evropských a dvou amerických turnajových sériích.

Právě do Europe Series 1, která startuje už 27. července, obdržely pozvánky i česko-slovenské celky SINNERS a Sampi. Vedle nich vidíme v této sérii i celky jako GamerLegion, MOUZ, Apeks, BIG a mnoho dalších. Kompletní list zveřejnil organizátor na svém webu.

Celkově se v turnaji bude hrát o $500,000 (hlavní podzimní turnaj), turnajové série pak budou mít vždy dotaci v hodnotě $25,000. První série v Evropě a Severní Americe se budou konat už během července a srpna. Následně navážou série s číslem 2 v zámoří, a v září dojde i na evropskou (4. - 18. září).

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.