CS:GO

Thunderpick World Championship EU S1: Sampi přetlačili Let us cook a postupují dál

Thunderpick World Championship EU S1: Sampi přetlačili Let us cook a postupují dál
2. 8. 2023
  |  

Slovenská CS:GO sestava organizace Sampi dokázala vve 2. kole Thunderpick World Championship 2023 European Series 1 přetlačit dobře hrající Let us cook a postupuje dál!

Sampi vstoupili do 2. kola play-off Thunderpick World Championship European Series 1 velmi dobře, když na vlastní mapě (de_overpass) dokázali nejprve ovládnout 5 úvodních kol, následně sice Let us cook snížili, ovšem slovenská sestava dominovala dál až do konce poloviny (12:3). Pak sice Let us cook dokázali snížit, na víc než celkových 9:16 to nestačilo.

Na druhé mapě (de_mirage) začaly oba dva celky velmi vyrovnaně, ovšem zkresleným pohledem mohl být fakt, že na ní (vlastní pick) polsko-rumunsko-bulharská sestava startovala za T-side. Ve druhé polovině už totiž Sampi k takřka ničemu nepustila a dokázala zvítězit v poměru 16:11. 

Poslední mapa nabídla v první půli strhující jízdu Sampi, kterou řídil zejména skvěle hrající MATYS. Ten se svými spoluhráči dokázal ovládnout její úvod, a i přes částečné klopýtnutí se vrátit zpět a dokráčet k vedení 10:5. Pak zapli sice také Let us cook, ovšem stačilo to pouze na dílčí snížení, respektive srovnání na 11:11. Pak už se projevila síla slovenské sestavy, která dokráčela k vítězství 16:11 a tedy i postupu.

Let us cook vs. Sampi

Výsledek - 1:2
  • de_overpass 9:16 (3:12)
  • de_mirage 16:11 (7:8)
  • de_nuke 11:16 (5:10)

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.