CS:GO

Thunderpick World Championship EU S1: Sampi odpoledne vyzvou bývalé hráče ENTERPRISE

Thunderpick World Championship EU S1: Sampi odpoledne vyzvou bývalé hráče ENTERPRISE
2. 8. 2023
  |  

Na slovenskou CS:GO sestavu organizace Sampi čeká další těžká šichta v evropském turnaji. Už od 13:00 se postaví v Thunderpick World Championship European Series #1 bývalé dvojici hráčů ENTERPRISE, kteří aktuálně hrají pod značkou Let us cook.

Druhé kolo první části Thunderpick World Championship European Series #1 odehrají už dnes od 13:00 slovenští hráči české organizace Sampi proti celku Let us cook, za který kromě polského veterána snaxe a jeho krajanů nastupuje také bulharsko-rumunské duo h4rn & Blytz, to znají tuzemští fanoušci zejména z působení v ENTERPRISE. Vítěz duelu míří na někoho z nasazených celků do play-off, poražený končí.

Let us cook se v posledních týdnech nedaří a z posledních 7 odehraných zápasů tým zvítězil pouze ve dvou, když si poradil 2:0 s ruskými 9 Pandas v rámci prvního kola Thunderpick World Championship European Series #1 a 2:1 s ukrajinskými B8. Mezitím však prohrál s HAVU (0:2), Espionage (1:2), ARCRED (0:2) nebo ex-DomiNation (0:2).
Sampi jsou na tom o něco lépe, kdy se jim prakticky z poslední doby nepodařilo "pouze" postoupit do play-off CCT North Europe Series 6, když tým padl v 5. rozhodujícím zápase. Chuť si však spravil na startu CCT Central Europe Series 7, kdy dokázal zvítězit a dnes bude chtít navázat. 

Postupná integrace nového AWP hráče fina do sestavy zatím probíhá dle všeho velmi dobře. V kombinaci s nadstandardními výkony a formou MATYSe by se Sampi i v dalších turnajích mohli probojovat daleko. Musí však jít krok za krokem. 

Dnes to budou s největší pravděpodobností kroky přes mapu de_overpass, kde má celek pod vedením bfulla 92% WR z 13 map, nebo Mirage 74% WR z 19 map. Obecně je pool map, které může slovenská sestava hrát výrazně na vyšší úrovni než u jejich polsko-rumunsko-bulharského soupeře.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.