CS:GO

Thunderpick European Series 2: SINNERS prohráli s Pompa a končí

Thunderpick European Series 2: SINNERS prohráli s Pompa a končí
10. 9. 2023
  |  

Ve druhém kole vyřazovacích bojů turnaje Thunderpick World Championship 2023 European Series 2 se český celek SINNERS Esports postavil polskému celku Pompa. Z očekávané vyrovnané série se však stala relativně jednoznačná jízda druhého jmenovaného celku, který si po vítězství 2:0 zajistil postup do osmifinále.

Série v play-off Thunderpick World Championship 2023 European Series 2 mezi celky SINNERS Esports a Pompa odstartovala na oblíbené mapě českého celku - de_overpass. Už od počátku však bylo jasné, že to nebude mít tuzemský tým snadné. Po polovině (6:9) se už chtěli SINNERS nadechnout ke comebacku, ovšem precizní T-side polského celku určila ráz a zajistila vedení v sérii 1:0 po vítězství 16:9.

Na druhé mapě série druhého kola play-off se podařilo na vlastním picku týmu Pompa urval hned na úvod vysoké vedení. Polský celek se dokázal odpoutat a za T-side získal na de_inferno náskok 13:2. Následovala velká stíhací jízda od českého zástupce, která se však zastavila na 12. bodu. Po porážce 12:16 a celkově 0:2 se tak sen o postupu u českého týmu rozplynul.

Pompa v osmifinále vyzve nasazené brazilské hráče týmu MIBR. Zajímavé dvojice tohoto kola budou tvořit například OG a TSM nebo východoevropský souboj obstarají ARCRED a Monte.

SINNERS vs. Pompa

Výsledek - 0:2
  • de_overpass 9:16 (6:9)
  • de_inferno 12:16 (2:13)
  • de_ancient

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.