CS:GO

Thunderpick European Series 2: Sampi končí, SINNERS v neděli vyzvou Pompa

Thunderpick European Series 2: Sampi končí, SINNERS v neděli vyzvou Pompa
9. 9. 2023
  |  

Mezinárodní turnaj Thunderpick World Championship 2023 European Series 2 má za sebou úvodní kolo, ve kterém se utkala první vlna pozvaných celků. Z česko-slovenských účastníků uspěli pouze SINNERS, když si poradili s Aurora Young Blud, Sampi naopak prohráli s ARCRED a končí.

Po vítězství SINNERS Esports s academy celkem Aurora se do akce v prvním kole Thunderpick World Championship 2023 European Series 2 dostali také hráči Sampi. Ti však nedokázali uspět v souboji s ARCRED, když proti východoevropské sestavě urvali jedinou mapu v prodloužení.

ARCRED začali sérii se Sampi vítězstvím na mapdě de_overpass, když po vyrovnané polovině (6:9) dokázali udržet nastolené tempo a slovenský roster získal ve druhé půli už pouhá dvě kola. Odpovědí sice bylo vítězství v prodloužení na mapě de_mirage (19:16), následný de_ancient nabídl identický scénář jako mapa první a bylo hotovo.

Sampi vs. ARCRED

Výsledek - 1:2
  • de_overpass 8:16 (6:9)
  • de_mirage 19:16 (8:7)
  • de_ancient 8:16 (6:9)

Porážka slovenského celku znamená jeho konec a vyřazení z Thunderpick World Championship 2023 European Series 2, naopak na český celek SINNERS Esports čeká druhé kolo proti polskému týmu Pompa. Se 49. týmem světového rankingu se český zástupce utká už v neděli večer.

Oznámeny jsou také pozvánky pro 3. kolo bracketu. Mezi nasazenými celky do TOP 16 budou například ukrajinští Monte, brazilští MIBR, Into the Breach, Bad News Eagles nebo OG Esports.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.