CS:GO

Thunderpick European Series 2 pokračuje dalším kolem. SINNERS večer vyzvou polský celek Pompa

Thunderpick European Series 2 pokračuje dalším kolem. SINNERS večer vyzvou polský celek Pompa
10. 9. 2023
  |  

Polskému celku Pompa budou dnes od 19:00 čelit SINNERS Esports ve 2. kole play-off Thunderpick World Championship 2023 European Series 2. Vítěz narazí na jeden z nasazených celků rovnou do osmifinále. V turnaji se kromě prizemoney hraje zejména o poslední 2 sloty na finálový turnaj série o $500,000.

Už dnes večer zabojují čeští hráči SINNERS Esports o postup do 3. kola single-elimination pavouku turnaje Thunderpick World Championship 2023 European Series 2. Soupeřem tuzemské sestavy budou hráči polského celku Pompa, z nichž někteří mají s tuzemskou scénou své zkušenosti.

Příkladem může být bulharský AWP hráč Deyvid "h4rn" Benchev, který reprezentoval v loňském roce organizaci ENTERPRISE a společně s rumunským riflerem Blytzem pak zkoušeli právě angažmá Let us cook, ze kterého se stal již zmíněný celek Pompa. U toho však zůstal už pouze první jmenovaný tým.

Aktuálně 49. celek světového rankingu sice se SINNERS v srpnu padl 1:2 v turnaji CCT North Europe Series 7, tentokrát však půjde do zápasu ze sérií 4 vítězství v řadě, z nichž část přišla také na offline turnaji v polském Gdaňsku, kde si celek poradil také s další tuzemskou sestavou, týmem Dynamo Eclot.

Souboj mezi SINNERS Esports a Pompa se odehraje už dnes od 19:00.
 
 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.