CS:GO

ThunderFlash uspěli nad SINNERS, teď je musí zastavit Sampi v cestě do play-off CCT North Europe

ThunderFlash uspěli nad SINNERS, teď je musí zastavit Sampi v cestě do play-off CCT North Europe
26. 7. 2023
  |  

Organizace Sampi se se svojí CS:GO sestavou přiblížila vyřazovací části mezinárodního online turnaje CCT North Europe Series 6. V cestě do ní však musí dnes po obědě porazit polský tým ThunderFlash, v případě porážky celek končí.

Mezinárodní CS:GO online turnaje CCT North Europe Series 6 se postupně blíží konci základní části a začátku play-off. V něm už mají jistotu účasti například čeští hráči organizace SINNERS, zabojovat mohou dnes Slováci ze Sampi, které prověří polský tým ThunderFlash.

Oběma celkům se shodně podařilo dva zápasy v dosavadní swiss formátem hrané skupině vyhrát, ale zároveň i dva prohrát. Poslední (5.) kolo tak určí, kdo se s turnajem CCT North Europe Series 6 bude muset rozloučit a kdo bude mít naopak jistotu účasti ve vyřazovací části.

ThunderFlash jsou týmem, který je velmi silný na mapě de_vertigo, tu ale nejspíš Sampi nebudou chtít v zápase vůbec hrát. To však naopak platí také v případě mapy de_overpass, tedy preferovanou mapou česko-slovenského zástupce. Polský soupeř prohrál poslední 3 duely v řadě, předtím však získal vítězství nad různými týmy, včetně SINNERS Esports, rozhodně tak není rando jej podcenit.

Slovenská CS:GO sestava české organizace Sampi však bude v zápase favoritem. Rozhoduje o tom nejen aktuální náběh formy a kvality jednotlivých hráčů, ale také postavení na 42. místě HLTV Ranking. ThunderFlash se aktuálně nachází na 67. pozici. 

Vzájemné střetnutí o postup do vyřazovací části můžete sledovat už dnes od 12:30 na Twitch kanále CCT_CS s anglickým komentářem. Pro Sampi půjde o jednu z možná posledních prověrek před sobotním duelem s Entropiq v rámci Thunderpick World Championship 2023 Europe Series 1.

 


Zdroj úvodní fotografie: Fanda Dumek / Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.