CS:GO

Testování Counter-Strike 2 začíná! Jak chce Valve se hrou naložit? A co se změní?

Testování Counter-Strike 2 začíná! Jak chce Valve se hrou naložit? A co se změní?
22. 3. 2023
  |  

Valve se rozhodlo pro definitivní update hry CS:GO a my tak budeme od léta slýchávat zejména o Counter-Strike 2. Čistější hra? Lepší movement? Fungující smoke granáty? Co všechno si vydavatel od hry slibuje?

Oficiální Twitter účet CS:GO přišel dnes odpoledne s revolučními informacemi, které se týkají toho, na co celé komunita okolo populární FPS hry čekala: "The Counter-Strike 2 Limited Test begins today. Read all about it here: https://counter-strike.net/cs2."

Na zmíněné stránce se již nyní, v různých světových jazycích včetně češtiny, dozvíte o změnách a novinkách, které si Valve do herního titulu Counter-Strike 2 připravilo. Vyvolení zřejmě dostanou možnost hru testovat ještě před oficiálním vydáním, které je zatím avizováno na léto 2023.

"Counter-Strike 2 je největší technologický skok v historii populární série, který zajistí další roky novinek a aktualizací. Všechny podrobnosti odhalíme v létě společně s oficiálním vydáním, nicméně cesta ke hře Counter-Strike 2 začíná už dnes, a to omezeným testováním pro vybrané hráče hry CS:GO, jehož účelem je identifikovat nejpalčivější problémy a vyřešit je před celosvětovým vydáním. Finální verze hry Counter-Strike 2 pak dorazí jako bezplatný upgrade hry CS:GO, takže hurá na cvičiště a připravte se na vstup do další éry! A pokud se chcete dozvědět více o omezeném testování a jeho obsahu, pokračujte ve čtení," uvádí Valve a Counter-Strike 2 na svých webových stránkách ke zmíněnému velkému update, datumu zveřejnění i testování.

Nyní nezbývá, než se opravdu posadit a čekat na to, co se skutečně ve hře objeví a co nikoliv. O několika videích, které část hry poodhalují, jsme informovali v článku ze středečního odpoledne.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.