CS:GO

Téměř 15 milionů za švédský klenot? NIP údajně směřují k nákupu Brollana z Fnatic

Téměř 15 milionů za švédský klenot? NIP údajně směřují k nákupu Brollana z Fnatic
22. 2. 2022
  |  

Rýsuje se další velký přestup na poli CS:GO? Podle dostupných informací se organizace Ninjas in Pyjamas rozhodla nabídnout 600,000 eur (tedy v přepočtu téměř 15 milionů korun) za švédského hráče Ludviga "Brollan" Brolina.

Britsko-švédská sestava sahá po další změně. Kromě hráče Owena "smooya" Butterfielda, který opustil tým před pár dny, by měl být dalším na odchodu také devatenáctiletý Ludvig "Brollan" Brolin. Podle informací portálu HLTV za něj nabízí Ninjas in Pyjamas 600,000 eur, samotní Fnatic jej posadili na bench.

"Kvůli nepředvídatelným okolnostem nebude Brollan tento týden soutěžit v nadcházejících Major Qualifiers. Jsme zklamáni tímto výsledkem, ale budeme pracovat s Brollanem na tom, abychom jej co nejdříve vrátili na server. Další aktualizace přijdou," uvedla organizace na svém Twitter účtu.

Fnatic tak částečně reagují na nevydařený turnaj v polských Katowicích, který tým historicky několikrát vyhrál. Letos však bude play-off bez něj a tak přichází vynucené změny. Dokonce už v RMR cyklu budou Fnatic s hráči academy celku.

Samotnému Ludvigovi "Brollan" Brolinovi je teprve 19 let, přesto je součástí organizace Fnatic od podzimu 2018, tedy více než 3 roky, za které se vyprofiloval na velmi schopného riflera na světové scéně. S Fnatic se radoval na turnajích ESL Pro League Season 11: Europe, DreamHack Masters Malmö 2019 nebo REPUBLEAGUE Season 2.

Nyní by měl posílit Ninjas in Pyjamas, kteří se potýkají s herní i výsledkovou krizí, ze které nemohou najít východisko.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.