CS:GO

Team Vitality kromě CS:GO posil získal také investici v hodnotě 50 milionů eur

Team Vitality kromě CS:GO posil získal také investici v hodnotě 50 milionů eur
6. 1. 2022
  |  

Team Vitality nabírá na popularitě napříč světem a důležitý krok udělal také při angažování části dánské CS:GO sestavy. Kromě nových hráčů vítají v organizaci také investici v hodnotě 50 milionů eur.

Team Vitality během středečního večera potvrdil dlouho očekávanou akvizici dánského tria, které stálo za historickým úspěchem Astralis. Emil "⁠Magisk⁠" Reif, Peter "⁠dupreeh⁠" Rasmussen a trenér Danny "⁠zonic⁠" Sørensen se tak mohou těšit z nového domova, v němž budou mít za cíl naplnit ty největší ambice. Hlavním cílem CS:GO sestavy bude sesadit NAVI z trůnu.

Velký projekt i ambice dostaly dokonce časový rám. Team Vitality totiž potvrdil, že součástí oznámení CS:GO sestavy je také další investice, která přichází opět od fondu Rewired.gg. Nynější cenovka investice je 50 000 000 eur, která má za cíl během dalších 3 let vytvořit European super teams.
Finanční injekce se tak netýká jen samotného CS:GO celku, ale také například League of Legends sestavy, kterou posílil mid laner Luka "Perkz" Perković a také dvojnásobný vítěz LEC, české ADC Matyáš "Carzzy" Orság.

Obrovské ambice na všech frontách nyní budou muset naplnit samotní hráči, kteří budou mít od Team Vitality ty nejlepší podmínky, které se pokusí management vytvořit společně se silným zázemím a leadershipem.

Cílem projektu je být zaměřen na nejlepší možnou výkonnost, která má vyvrcholit pozicí největšího vyzyvatele na zisk trofejí na Worlds (League of Legends) a také Major turnajích (CS:GO) v příštích 3 letech.



Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.