Dota 2

Sponzor přímo z nebes! Team Nigma uzavřel spolupráci s Etihad Airways

Sponzor přímo z nebes! Team Nigma uzavřel spolupráci s Etihad Airways
26. 4. 2021
  |  

Spojení dvou gigantů. Tak se dá nazvat nově ohlášená spolupráce Team Nigma, týmu založeného šampiony z The International 7, a Etihad Airways, národní aerolinky Spojených arabských emirátů.

Spojení dvou gigantů. Tak se dá nazvat nově ohlášená spolupráce Team Nigma, týmu založeného šampiony z The International 7, a Etihad Airways, národní aerolinky Spojených arabských emirátů. Team Nigma se stává prvním esport týmem v historii, který sponzoruje takto prominentní letecká společnost.

Ohlášení přišlo ruku v ruce s dalším důležitým milníkem Team Nigma. Celá organizace se stěhuje do Abú Dhabí ve Spojených arabských emirátech. Ve spolupráci s organizacemi AD Gaming a twofour54 Abú Dhabí se celý projekt chce zaměřit na rozvíjení a prosperitě esportu v tamním regionu.
Celé pozadí dnes ohlášeného partnerství stále nebylo odhaleno, avšak ví se, že Etihad Airways bude přímo podporovat veškerou leteckou dopravu a s ní spojené benefity, pro celou organizaci Team Nigma, což pro oficiální stránku týmu potvrdil spoluzakladatel Team Nigma, Mohamed Morad:

„Když soutěžíte na nejvyšší možné úrovni, tak je nemalou součástí vaší práce také cestování a to nejen samotných hráčů, ale i zbytku týmu. Díky novému partnerství s Etihad Airways posuneme tuto zkušenost pro celou naši organizaci na úplně nový level.“

Team Nigma se tak přidává k fotbalovým klubům Manchester City a Melbourne City, či dokonce k F1 Grand Prix v Abú Dhabí. Všechny tyto instituce fungují v partnerství s aerolinkami Etihad. Jedná se o spolupráci přímo monumentálních rozměrů pro obě strany. Etihad Airways správně poznali potenciál celého esportového odvětví a Team Nigma jen potvrzuje, jak masivní ambice skutečně má, což krásně potvrzuje i doprovodný slogan k ohlášení celé spolupráce: až ke hvězdám.
Author photo
Martin Kopecký Vystudovaný žurnalista a nadšený hráč, co miluje CSko a Dotu a o esport se zajímá už více než 10 let.